Over ons

Wij hebben een volledig dekkend netwerk op Terschelling met meerdere beschikbare kanalen. Hierdoor kunnen wij verschillende gebruikers tegelijkertijd voorzien van een passende communicatie oplossing.

Alle apparatuur is in eigen beheer. Omdat wij gebruik maken van digitale portofoons en repeaters kunnen de verschillende gebruikers, zonder elkaar te verstoren, tegelijkertijd gebruik maken van ons netwerk. Door de digitale opstelling is het niet mogelijk voor derden om mee te luisteren dan wel af te luisteren.

Of het nou gaat om een kleinschalige evenement zoals een braderie in het dorp of om een over het hele eiland gehouden evenement, voor alles hebben wij een oplossing.

Wij beschikken over verschillende soorten portofoons, eventueel inclusief accessoires als oortjes en handmicrofoons. Ook een bureau opstelling voor het inrichten van een centrale post is mogelijk.

Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Stuur ons een mail door middel van onderstaand contactformulier en wij neem zo snel mogelijk contact met je op.